Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem militantní nekuřák. Jedinou cestou ja totální zákaz kouření a zrušení výroby. Když si někdo bude pěstovat tabák doma,tak a ť si doma hulí. Vše ostatní jsou jen kecy.Samozřejmě dnes bude zase obrovským problémem Čína.kde kouří skoro každý mužský. Sice i tam jsou cigarety již drahé, ale výrobu jen tak nezruší. A výrobci u nás nejsou žádní nevináčkové. I zde se rozkrádají miliardy.

0 0
možnosti

nerozumím vaší větě ...Ale časem by se měl zavést i tady, ale postupně. Ne skokově....

Zákazu kouření v letadlech, autobusech, veřejná doprava-vlak,Mhd, zdravotnická zařízení,školy a pracoviště a najednou překvapení-hospody. To je zajímavé

0 1
možnosti

Divím se, že rozumíte vůbec nějaké větě, u Vás to nebývá časté;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Ono to není jen v ČR, moc nerozumím, kde se vzalo to kydání špíny do vlastního hnízda. Tím nechci říct, že tím trpíte jen Vy, je to hrozně rozšířený zvyk. A já tomu moc nerozumím, stává se člověk lepším nebo má pocit, že je hned něco víc, když neváhá a kritizuje vlastní zem? To máme jen v ČR, to by se jinde stát nemohlo, všude je to báječné, jen u nás hrůza pohledět. Všude jinde jsou prostě báječní, jen u nás, škoda mluvit.

Zkuste někdy navštívit Holandsko, hulení na zastávkách naprosto běžné a nástupiště je poseté vajgly. Jednou za čas to někdo uklidí a je to. Když jsem seděla na zahrádce a po obsluze chtěla popelník, obsluha mi řekla "to nevadí, to může padat na zem". Přiznám se, že jsem měla trochu problém odhazovat vajgly na zem, ale dělali to všichni a možná je jednodušší to večer zamést než celý den vysypávat popelníky. Jen tak nějak nevěřím tomu, že Nizozemec kudy chodí, tudy kritizuje svou vlastní zem, všem vypráví, že horší země nebo národ není.

A co se týká restaurací, zkuste někdy zajít do nějaké dobré restaurace, která má tak dobré odvětrání, že necítíte ani když kouří někdo vedle u stolu. Gulíšek za stovku tam sice neservírují, ale zase si můžete dopřát gastronomický zážitek.

3 0
možnosti

Jako bývalý kuřák vám říkám : Nese*te se do podnikatelských záměrů vlastníků restaurací. Pokud máte pocit, že nekuřáckých pajzlů je málo, můžete začít zcela svobodně začít podnikat a otevřít si nekuřácký třeba bar.

Vy jako zákazník můžete volit svou peněženkou, která restaurace z vás bede mít zisk.

Tomu se říká demokracie a tržní hospodářství.

10 0
možnosti

Typický chacharský profil. Hloupý názor na kouření, hloupý názor na islám, hloupý ... nebo vlastne tečka.

2 0
možnosti

tuz ma rad pivo a zelene brele,ni?

0 0
možnosti
Foto

Otázka nezní zakázat, nebo nezakázat, je jedno co.  Otázka zní ctíme, nebo nectíme vlastnická práva?

8 0
možnosti
Foto

tak kam to bude...do Estonska, či Irska?:-)

1 0
možnosti
Foto

Vybrala bych si Itálii

1 0
možnosti

Nenávist ke kuřákům z blogu přímo čiší. Jak tu někdo napsal, i já cítím až paranoiu. Rv

11 6
možnosti

Já cítím psychicky nemocného člověkaRvRvRv

1 3
možnosti

Celá otázka zákazu kouření je o tom, do jaké míry omezovat vlastní svobodu na úkor svobod ostatních. A to v případě, kdy je nade vší pochybnost prokázané, že kouření škodí zdraví (s vědomím, že zdraví škodí také například ovzduší na Ostravsku apod.).

3 0
možnosti
Foto

Dosud je omezována osobní svoboda nekuřáků, kterých je většina.

3 3
možnosti

Karma.

To samy je at jedete do Portugalska, Recka, Turecka kde driv nebylo videt pres restauraci jak tam bylo nahuleno a dnes? pohoda, chces kourit tak vypadni ven.

A to nemluve o americe. Taky kourim ale napr. v USA si kolikrat nepokourite ani na ulici ve meste protoze pred kazdym kramem cedule 15 az 30 stop od vchodu zakaz koureni.  Ty pohledy lidi, to si pripadam jak menecenny nebo jako vyvrhel takze tam spis nekourim.

4 4
možnosti

P80e76t62r 72P84a17c44k14a

6. 2. 2015 14:57

To, co popisujete na konci, je přesně to, v čem je zakopaný pes. Až bude prostě společensky nepřijatelné, že kouříte, tak se věci pohnou. V mnoha zemích (např. v té zmiňované Americe) se ve společnosti kouřením sám shazujete. "Vidíte ho, nemá dost pevnou vůli, aby nekouřil."

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)