Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88a96n 24H71l39a71v36a61t66ý

26. 1. 2015 15:40

Karma. Lžidnes a Lžidovky (ty obzvláště intenzivně) překrucují realitu.

0 0
možnosti

Je to tak, a proto je třeba čerpat z jiných zahraničních webů a dělat si o problematice vlastní obrázek. R^

0 0
možnosti

Má relativně dost známých dost známých, kteří mají užší vztah k tzv. "muslimskýn" státům. Od nich vím, že ne vše by tam bylo zcela podle našich norem v pořádku, ale takové situace, jaké dělají muslimové v Evropě tam prostě nejsou, ať je to např. Irán, Katar,SA atd. Problémy jsou jen tam, kde se "úspěšně" snažily USA a jejich vazal EU importovat evropské hodnoty. Znám i řadu "muslimů" co u nás delší dobu žijí a rozdíl mezi našincem a jimi prakticky neexistuje. Choděj do práce (většinou jsou lékaři), daj si vepřový řízeček, jsou oholeni, jejich ženy choděj hezky a moderně oblečeny, dcery choděj  na  plavání ve slušivých plavečkách. Jediné, co nevím, zda navštěvují nuda pláže nebo sauny;-D(ale na to jsem se jich neptal). Nedovedu tedy pochopit, proč náš stát, či lépe řečeno novináři, nám servírují zvěrstva, která se v "muslimských zemí" dějí (ale jiný kraj, jiný mrav) a při tom máme neustále poskytovat naše území, naši životní úroveň a zároveň chodit okolo jejich víry (která ty zvěrstva nařizuje) po špičkách, abychom je náhodou neurazili. Není to tak trochu schíza. ???

4 0
možnosti
Foto

Ti, co o nich píšete, se vystavují největšímu nebezpečí, kdyby to tu do ruky vzal Abbás a spol.

0 0
možnosti

Dočetl jsem jen první odstavec. "Samozřejmě, že odteď když se převlečete za vůdce a zesměšníte ho, tak s ním vlastně souhlasíte." Bachmann nejen že se v minulosti stylizoval  do role Führera, on ho i v roli organizátora Pegidy prožíval. Bachmann je pane autore veřejně známí a několikrát odsouzený kriminálník s kontakty na neonacisty. Takže když takový člověk pořádá demonstraci, jde na ní jen dement.:-)

1 2
možnosti
Foto

Uzavrit clanek io neobjektivite prohlasenim "Vyberte si stranu" .. to chce hodne inteligence ;-D;-D;-D

2 4
možnosti

Když vidím tu urputnou snahu islámofilů za každou cenu zvrátit veřejné mínění na stranu islámu a sluníčkové propagandy, je nadmíru jasné, slušný občan se tomuto musí postavit. Už malé děti to prohlédly o co tady jde, jaké zlo se nám islám a jeho zastánci snaží vnutit.

15 0
možnosti
Foto

K43a74r53e70l 80M87á51d39l38e

21. 1. 2015 23:11

Doufejme, že se nám za ta desetiletí různých totalit vyvinul i nějaký gen nedůvěry k oficiálním sdělovacím prostředkům a ke školní občanské výchově. Alespoň já tedy mezi svým nejmladším příbuzenstvem nepozoruji žádné multikulturní nadšení.

6 0
možnosti
Foto

K63a97r17e49l 76M84á88d91l82e

21. 1. 2015 22:47

Dávám karmu, ale přece jen v tom vidím i další rozměr. Pan profesionální novinář se sice snažil, ale ve skutečnosti nahrával panu Konvičkovi na jednu smeč za druhou. Přesvědčení i placení sluníčkáři měli nejvyšší pohotovost, navzájem se plusovali, ostatním dávali mínusy, ale směšným vymýšlením psychiatrických diagnóz na pana Konvičku (humor jak z Dikobrazu 1978) se akorát ztrapnili.

15 0
možnosti

J43a23r34a 47R20a46n73k

22. 1. 2015 0:34

Interview s panem Konvickou jsem jeste necetla, ale uz se objevila kralovna ze Saby, se svym zbabelym clankem a pochopitelne zavrenou diskusi. Jeji clanek jsem necetla, ale uz pouhe kliknuti a zjisteni, ze je zavrena diskuse, se pocita pro ni. Zaslouzila by nazvednout drdolRv

7 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)