Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P36e50t24r 58K39a81p95l35a45n

21. 1. 2015 22:27

To politicky korektní psaní, které hýří snahou tajit pachatele kriminálních činů, kteří patří k "nepřizpůsobivým" jenom prohlubuje nechuť většinové populace k této minoritě. Každý, komu je oficiálně nadržováno, je automaticky podezříván z toho nejhoršího. Křečovitá snaha docílit ve veřejnosti dojmu, že politická garnitura má ve svých multikulturalistických snahách pravdu, a vyvolat v občanech lásku ke zvýhodňovaným skupinám se nejenom míjí účinkem, ale vyvolává právě opačný efekt. Co je protěžováno, bývá nenáviděno. A ti, kteří se na tom podílejí se sotva dočkají pochvaly nebo obliby.

14 0
možnosti
JO

Sluníčka se často diví, že mají nálepku sluníčka. Ale ono to jinak nešlo. Byli to právě oni, kdo začali titulovat lidi všech skupin, kteří v různých městech protestovali proti rozmáhajícímu se násilí a bující trestné činnosti Romů (ne proti Romům samotným), extremisty a rasisty. Onálepkovali slušné lidi, kteří demonstrovali svůj názor. Vidět to bylo hlavně v CB, kde policie nasadila provokatéry v civilu, kteří začali dělat binec, ale nálepku dostali všichni demonstrující.

Ted se ti samí lidé - sluníčkáři a pravdoláskaři snaží nálepkovat lidi, kteří protestují ne proti Muslimům samotným, ale proti Islámu.

Takže pro mě sluníčka zůstanou sluníčky, dokud já budu podle nich extremista.

21 0
možnosti
JK

Pokud čtu vaši reakci, tak nálepkujete především vy. Těch nálepek.... od sluníček po rasisty.Rv

0 0
možnosti
PB

..... "jednou lidem dojde, že lžete: ?! ..... nikoliv, lidem to už dávno došlo, však nedošlo to těm trotlům v redakci a nemůže jim to dojít,- mají zakázáno myslet, mají zakázáno psát objektivně, mají zakázáno psát vyváženě, mají zakázáno komentovat realitu, mají zakázáno psát PRAVDU, ..... jak potom může taková pravda (a láska) zvítězit nad LŽÍ a nenávistí, když se lež a nenávist stala středobodem hlavního zpravodajského proudu ?

19 0
možnosti
JO

Ano, Média už nejsou "hlídací psi", ale změnili se v šiřitele sluníčkovské propagandy. Naštěstí ne všechna média. Nejvíc mě to štve u ČT, protože jí každý měsíc platím a dostávám za to propagandistické kecy lidí, se kterými vůbec nesouhlasím.

12 0
možnosti
JN

J72i96ř15í 26N48o48s96e62k

21. 1. 2015 22:18

Takže nám z pana Konvičky udělali nacistu. Vlastně už mi nepřipadá smutné, že - řečeno s kolegou Reichlem - přibývá putinistů. Není totiž lež jako lež, ale je lež a hloupá, manipulativní a nestydatá lež, a ta normálního člověka vyštve do opačného tábora.

Jinak, slečna Maruškinová je zřejmě přízrak - která žena (vynechám, že není matka, milenka, dcera, sestra, očividně žije ve vzduchoprázdnu a živí se slunečním svitem a barvami motýlích křídel) - by dokázala tak vytrvale dřepět u PC a tak vytrvale, zapškle a arogantně blábolit. Kolik trollů = jedna Maruškinová?

15 0
možnosti
JF(

Myslím, že se slečna Maruškina neživí jen slunečním svitem, ale nejspíše arabskými petrodolary, proto píše to, za co je placená. Nevyčítám jí to, dělá totiž naprosto totéž, co naši snaživí pisálkové, že to dělá mizerně, to už je věc jejího zaměstnavatele. Nevím, kdo kdy přišel na takový nesmysl, že novináři jsou hlídači demokracie, jsou to obyčejní nájemní „zaměstnanci", jako všichni ostatní, píšící za peníze to, co chce zaměstnavatel. Peníze se vydělávají hlavně na skandálech, když nejsou, tak se vytvoří, nějaké ideály, cha cha!! Obdobně jako někteří zdejší bloggeři, běžný člověk obvykle nemá možnost ani potřebu sdělovat svým bližním dennodenně své duševní pochody, protože se musí docela ohánět, aby uživil sebe i rodinu. Připouštím, že u některých to nemusí být pracovní poměr, ale muže může to být i nějaká mánie, případně jiná duševní porucha, i Herostrates podpálil Artemidin chrám v Efesu proto, aby se dostal do dějin, kupodivu povedlo se!

2 0
možnosti
EP

Mašukinová jakým právem zde diskutujete? Sama ve svých článcích vulgárně napadáte všechny, kdo nesouhlasí a ještě máte tu drzost lézt do diskuzí těch, kteří z diskuzí nemají hrůzu?

14 0
možnosti
PBR

Tak, a já dávám velkou karmu. Vy jste mi totiž právě připomenul proč jsem se stal místním putinistou..Jsem tak trošku škodolibě rád, že už je nás zase o jednoho komu vadí lži mainstreamu víc.

10 0
možnosti
JR

J72a52r13a 84R26a18n16k

22. 1. 2015 0:39

Nejak mi uteklo, kde Putin je jednotka pravdy, ale o to zde nebezi:-/

3 0
možnosti
Foto

I47v88o 13C61i50l41i46c33h

21. 1. 2015 22:08

A teď si přečtěte, co prakticky ve stejnou dobu napsala slečna Maruškinová. A už zase raději nepovolila diskuzi, ještě by jí tam nalezli lidi a ty její bábovičky by argumentačně rozbourali ;-D

15 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)