Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P74a61v24e78l 50Ř88a26p74e73k

19. 1. 2015 20:36

Příslušné policejní oddělení spíše než cokoli jiného připomíná mafiánskou organizaci. Nejen Romové by měli jít sedět...

Karma R^

0 0
možnosti

V jedné věci nesouhlasím:

Píšete toto:  "Je opravdu smutné, že policie má svázané ruce díky pseudohumanistickým zrádcům Kumarovic typu, kteří neustále používají otravné slůvko rasismus."

Já dodávám, že policie nemá svázené ruce kvůli těmto zrádcům, nýbrž kvůli nepochopitelné lidské hlouposti, kteroeu si nedovedu vysvětlit, že lidé se bojí názorů těchto zrádců, a proto jim ustupují a nechají si od nich diktovat. Kdybychom si v republice dělali pořádek podle svého, co by se stalo? Čím by nám takoví zrádci mohli uškodit? Jenom tím, že by neustále opakovali, jak je to pohoršuje. Tak ať to opakují. Ty si pindej, co chceš, ale my jsme názorově ve většině, a nebudeme před tebou padat na zadek. Nebudeme ti nijak bránit říkat to, co říkáš, nezavřeme tě, nebudeme tě diskriminovat, ale poslouchat tě nebudeme.

Kdyby někdo začal podobně nesmyslně pindat, že se mají zrušit zubaři a máme se vrátit k tomu, ež kováři budou zase trhat zuby bez umrtvení, tak bychom ho také nechali pindat tyto nesmysly, ale nadále bychom místo ke kováři chodili do ordinací. Ať si akždý pindá třeba sebevětší nesmysl, ale proč před jedněmi vymaštěnci na zadek padáme, když před jinými ne?

Chyba je na naší straně, nikoli u těch zrádců.

6 0
možnosti

I27v43o 38M47i16l20d58a

16. 1. 2015 12:27

PROSÍM, VYZÝVÁM, VŠECHNY NE-i-RÓMY, KTERÝM JE ZDE UBLIŽOVÁNO, KTEŘÍ SE CÍTÍ BÝT DISKRIMINOVANÍ A KTERÝM PRÁCE SMRDÍ, PŘESTUPTE NA ISLÁMSKOU VÍRU!!! ...a bude pokoj

0 0
možnosti

20x Karma, ale objevila se jen jedna.

0 0
možnosti
Foto

každý hraje to, co mu dovolí soupeř. Z chudých a hloupých jde strach odjakživa. Ve Starém Římě žil milion obyvatel a 200 tisíc jich dostávalo potraviny a za nějakého císaře i peníze. My bychom se k těm potravinám měli vrátit a peníze přestat dávat.

7 0
možnosti

Měli štěstí, že někdo nevytáhl střelnou zbraň a nezačal je kosit. A byl by v právu, šlo mu o život. Asi nemají pud sebezáchovy. Však ono se jim to vymstí.

3 0
možnosti

není to tak dávno, kdy ten co použil zbraň proti několika agresorům dostal 10 let.

2 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)