Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Malé zamyšlení nad pařížským masakrem

Václava Klause

http://www.klaus.cz/clanky/3686

0 0
možnosti
PB

.... doporučuji dialog na lavičce Václava Havla,- tam by ste konečně prozřelVR^ !

0 0
možnosti

Jak už v podobných diskuzích zaznělo, věci jdou v kruhu. Fanatičtí pravičáci a levičáci si mohou podat ruku. Taktéž, fanatičtí muslimové a jejich fanatičtí odpůrci si jeden druhého zaslouží. Nejlepší by bylo vyexpedovat je na opuštěný ostrov a rozdat jim AK-47, Přidal bych Vám tam pár cikánů a skinheadů, abychom to sfoukli z jedné vody načisto.

Muslimská invaze do Evropy mi také vadí. Nevadí mi samotní umírnění muslimové, ale co je moc, to je moc. Nicméně, stejně jako mi vadí fanatici z jedné strany, vadí mi i z druhé.

0 2
možnosti
Foto

Jestli věří čemukoliv je jejich volba ale ať s tím zůstanou tam, odkud přišli a netahají to sem. Osobně se zavazují, že tam jezdit taky nebudu, ještě by mě prodali za krabičku cigaret.

2 0
možnosti
Foto

Obávám se, že s velkou většinou musím souhlasit. Své nepřátele jsme milovali už dost dlouho a i druhou tvář nastavovali.

Máme zákonné prostředky, jen je použít.

R^

8 0
možnosti

S tou občanskou válkou si nejsem jistý. Ztotožňuji se s názorem v jiném blogu, že současná imigrační politika je strategie pomalého vaření žáby. Proti rychlé invazi by se lidé spíše ubránili a než proti této plíživé.

5 0
možnosti
KD

Je otázka proč se tolik muslimů natahalo do Evropy, když tady pro ně není žádná smysluplná práce a oni sami v široké míře neoplývají nějakými profesními znalostmi.

Na druhou stranu si kladu otázku proč jsme je tak nesmyslně rozdráždili a co jsme mohli čekat.

1 6
možnosti
KD

Tyto arabské jste bombardovali a devastovali od roku 1980:

Odškrtněme si je: Írán (1980, 1987-1988), Libye (1980, 1986, 1989, 2011), Libanon (1983), Kuvajt (1991), Irák (1991-2011, 2014-), Somálsko (1992-1993, 2007-), Afghánistán (1998, 2001-), Súdán (1998),  Jemen (2000, 2002-), Pákistán (2004-). Několik milionů mrtvých civilistů a další miliony v pohybu.

2 3
možnosti
ZB

Zakázat islám?To si opravdu myslíte,že víra se dá zakázat?Podívejte se do historie na Římany.Křesťanství bylo zakázáno a jeho věřící byli dokonce dost krutě likvidováni.Jak to dopadlo?Křesťané zvítězili a v rámci šíření své víry a boje proti "nevěřícím" pozabíjeli miliony lidí.I komunismus a nacismus vznikl na území naší křesťanské civilizace.Třeba velitel SS Himmler byl katolík a tak bych mohl pokračovat.Navrhujete nesmyslnosti,tudy cesta nevede.Pokud ano,zase se budou příslušníci jiného náboženství spalovat v pecích,to už tu přece bylo. I tehdy mnoho lidé věřilo,že židé jsou nebezpeční,jejich náboženství zvrácené a ještě k tomu chtějí ovládnout svět...

1 8
možnosti
MP

Pane Bárto, hluboce se mýlíte. Islám už není pouze víra. Je to ideologie stejně nebezpečná a zločinná, jako byl nacismus, maoismus nebo komunismus. Kdybyste četl pozorně celý článek, našel byste  v něm i tuto myšlenku.

10 0
možnosti
ZM

...nechat stavajici stav a politiky, kteri to zavinili a jedine co je napadne je, ze se setkaji na pochodu v Parizi, je sebevrazdou.... na druhou stranu, co navrhujete vy je nerealizovatelne.... ale alespon necim zacit.... podle toho hesla "ja pan, ty pan..." a ne se podle nejakych humanistu krcit ve svem domove se strachem...

4 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)