Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

Bílý<Rom

Takové pravidlo se stává skutečností. Paskvil, který schválili Socani, JZD a Křesťani patří mezi největší rasistické počiny v novodobých dějinách ČR. Postavení bílého či vlastně jakéhokoliv jiného obyvatele ČR neromského původu posadili na absolutní dno. Tímto dokumentem či plánem se stala Strategie romské integrace. Přijetím tohoto blábolu tak získáme rasistické prachy ze socialisticko-muslimské konfederace zdegenerovaných unijních států, abychom sami sebe mohli vesele likvidovat tak, jak to dělá Británie či Francie s Romy. S tím rozdílem, že my místo Muslimů sami sebe zlikvidujeme pomocí Romů. Jak prosté, Watsone.

 

Jsem student VŠ. Nic nedostanu.

Cílem je donutit české obyvatelstvo, aby rasisticky neutlačovalo chudáky Romy a oni mohli získat stejné vzdělání jako všichni ostatní. My, tedy odporní rasisti, potomci Hitlera a bílého muže, musíme umožnit každému Romovi, aby se dostal na normální školu. A jak jim pomoci? Přece tak, že tu bílou rasistickou spodinu odsuneme do pozadí. A dáme Romům pár nepatrných výhod:

 

1. Přednostní umístění do školky.

Sen každého rodiče platit za školku těžké peníze a ještě tam mít tunu milých opálených dětiček, které mají v 60% hygienické návyky dvoutýdenního štěněte. Vybavuji si jednu rasistickou známou, co měla dceru ve školce, kde nastoupila rodinka Romských spoluobčanů. Kromě toho že do týdne dotáhla domů vši, tak začala používat poněkud nepěkný slovník a neustále o něco přicházela. Jednou pouzdro, podruhé baťůžek, pak panenka. Ale za to mohli ostatní bílé rasistické děti, které ji okrádali, aby to mohli svést na chudáky Romy.

 

 2. Asistent pro všechny

Tudíž nejenom že jsou natolik blbí, že nezvládají učivo, proto jsou v pomocných školách, ale místo toho, aby se jim věnovali na té pomocné škole, narvou je do ZŠ. Tím pádem celá třída bude kvůli pár polointeligentním jedincům silně zaostávat a to i přes pomoc tzv. asistentů. Je zvláštní, že kamarád Rom v životě nepotřeboval asistenta na to, aby vystudoval gymnázium a letos obhajoval bakalářskou práci.

 

3. Nárok požádat si o hrazení jízdného, stravného, výletů a pomůcek

Matně si vzpomínám, jak mí rodiče neustále obraceli každou korunu, aby nám dopřáli aspoň nějakou tu dovolenou, výlet, hezké věci atd. Jízdné jsme měli studentské, obědy na papírové stravenky, pouzdro, kdo měl více pater, ten byl větší zabiják. To všechno jsme si platili ze svých prostředků. Rodiče nejsou chudí, střední třída. Ale díky sociálnímu systému neměli prakticky na nic nárok. Proč jim nikdo neproplatil to, že chodím do školy, jako je to u Romů? Zpětně by měli dostat minimálně 13 let dávek!

 

4.  Zdarma kroužky od neziskových organizací

Jo a kroužky? Rodiče si prostě nedopřáli to, co chtěli, ale dopřáli to nám, svým dvěma dětem. Kroužky nebyly levná záležitost. V době platu 5000 stála výtvarka na půl roku 1000 Kč. Do toho florbal, hudebka, karate atd. Ale nikdo, nikdo nám to nehradil. Kdyby rodiče neměli peníze, nechodíme jinam. Neziskovky jsou čím dál větší paraziti a parchanti. Dříve jsem se občas zastavil, koupil nějakou tu drobnost na pomoc. Ale poslední dobou je to k neudržení. Na ulici mě zastaví 50 neziskovek, ve schránce mám tunu dopisů od neziskovek a ještě jim odvádím ve formě daní poplatky na to, aby mě mohly rasisticky ignorovat, a zaplatím nějakým Romům kroužek…..

 

5. Dětem bez mentálního postižení nehrozí zvláštní škola

Přímo geniální. Doteď si pamatuji, i když je to více jak 18 let den, kdy jsem šel na zápis do 1. třídy a vedle mě šla Romka. Blbá jak tágo, jinak to říct nejde. Museli jsme říct básničku. Neuměla. Museli jsme umět poznat barvy a tvary. Neuměla. Museli jsme popsat základní věci jako auto, Země atd. Neuměla. Poslední test byl myslím to, že jsme měli uchopit správně příbor. Zvláštní, řeknete si. Ale ona nevěděla k čemu to je. Navíc neuměla pořádně ani česky. Co proboha chcete dělat s takovým dítětem na ZŠ?! Akorát bude otravovat a zdržovat zbytek dětí a hodnota výuky klesne na bod mrazu.

 

Ale nejlepší řešení romské nezaměstananosti se ukázal fakt, že je prostě před sebe pustíme. Tedy budou mít přednost na úřadech. Pokud někdy někdo byl na úřadě v době vydávání dávek, věřte mi, že peklo je oproti tomu očistec a lázně. Řev, zmatek, útoky rodinných gangů, desítky taxíků, Mercedesů a BMW před úřadem. A úřednice? Ty by měli dostávat rizikový příplatek. Kdy to skončí? Máme platit Romům výuku jejich fracků jenom proto, že oni nechtějí. Máme jim platit naprosto všechno, ačkoliv mí rodiče tvrdě dřeli a neměli peníze pro sebe jenom proto, abychom my měli aspoň trochu zajímavé dětství!!!! Mí rodiče tvrdě pracují od školy. Stát jim prakticky nedal ani korunu. Ty směšné přídavky na děti, co chvíli dostávali, mizerná mateřská a odpisy z daní jsou to jediné, co stát pro ně udělal. Když jsem nedávno viděl v řadě Romku, jak si jde se složenkou pro 48 tisíc, protočily se mi panenky. Tento pseudostát dělá vše proto, aby se jeho čelní představitelé houpali někde ve větru. Neustálá šikana pro majoritní společnost na úkor většiny společnosti. A málem bych zapomněl. Vysokoškolský student má dostávat 60 000 Kč/ročně jenom proto, že je Rom a studuje VŠ. Když jsem ve škole zabral a měl dobré známky, tak jsem dostal stipendium. Ale to dosáhlo na 1/6 této částky. A to jsem musel jak idiot studovat a makat, nejenom studovat. Pak se politici diví, proč je každý rasista. Ne páni poslanci, to nejsou rasisti. To jsou obyčejní lidé, kteří už jsou neskutečně nasraní a je jenom otázkou času, kdy někdo urazí Šabatovic klanu hlavu lopatou….

Autor: Tomáš Veselý | pondělí 9.3.2015 12:30 | karma článku: 39,90 | přečteno: 2907x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Protižidovské nálady v Evropě?! Ne hošani, muslimský antisemitismus

Tak jsem se opět „zasmál“ redakci iDnes u článku pojednávající o tom, jak se Židé skrývali při útoku na synagogu ve sklepě. Jako pěst na oko působila věta o protižidovské náladě v Evropě. A já se ptám, kterou špínou je to způsobené? Ano dámy a pánové, muslimskou komunitou uřvaných a pologramotných opic.

16.2.2015 v 13:10 | Karma: 39,67 | Přečteno: 1970x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Jako prd do Stromovky, posmívá se Fico slovenské sbírce pro Ukrajinu

29. dubna 2024  10:08

Slovenský premiér Robert Fico označil úspěšnou sbírku na munici pro Ukrajinu, ve které Slováci už...

„Islamisté si v Německu dělají, co chtějí.“ V Hamburku žádali zřízení chalífátu

29. dubna 2024  9:54

Víkendová demonstrace radikálních muslimů v severoněmeckém Hamburku, při které účastníci požadovali...

Královéhradecký kraj opět očekává těsný souboj ODS s hnutím ANO

29. dubna 2024  9:50

Billboardy a plakáty už několik dnů patří kandidátům červnových voleb do Evropského parlamentu. A...

Žena, kterou ve žďárském útulku surově pokousal pes, v nemocnici zemřela

29. dubna 2024  9:48

Svým velmi vážným zraněním podlehla dvaašedesátiletá žena, kterou v půlce dubna napadl v psím...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)