Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Duchcov vs Aš. 3 roky vs 20 let. Těžké ublížení vs „nic“ a jiné

Tak dalo se to čekat. Jak jinak trestat než exemplárně. Bohužel jenom na jedné straně barikády. To, že útočníci jsou debilové, o tom není pochyb. Ale 20 let až výjimečný trest za pokus? No pokud se to dá obhájit, tak naprosto nechápu ty směšné tresty v Duchcově.

Skákáním po hlavě se živím.

Když jsem viděl brutální útok Romů na manželský pár, tak jsem si říkal, že tito shnijí aspoň 8 let v base. Jak jsem se šeredně mýlil, když jsem si přečetl rozsudek. Pravomocně odsouzení byli jenom dva, zbytek dostal podmínky. Za brutální napadení, krádež a výtržnictví. O to humornější je pak fakt, že největší svině z nich dostala 2 roky a to jenom proto, že je to mladiství. Přitom už před manželským párem brutálně napadli další osobu, které chtěli ukrást kolo. Zlomení ruky a kopání do hlavy, když oběť leží na zemi, to je asi taková místní tradice. O to smutnější pak bych pohled na to, jak soudce vynáší rozsudky. Ta druhá odsouzená byla jenom proto, že už seděla, jinak by nejspíš taky dostala podmínku. Co člověk musí udělat, aby se dostal do basy aspoň na 8 let? Nejspíš by ta hlava té nešťastné dívky, co má doteď trauma, musela puknout a mozek se rozstříknout po zemi.  A tehdy by snad dostali všichni nějaký ten vyšší trest, dejme tomu 5-6 let, aby se neřeklo.

 

Pamatujete Patrika?

Brutální útok na malého Patrika, kdy ho znásilnili a málem ukopali k smrti. Masmédia v čele iDnes držela hubu do poslední šance, protože v té době jela Natálie a její povedená famílie. Tady je to podobné jako v Duchcově. Rasový útok to sice byl a první soud to vzal v potaz, trest byl příliš vysoký pro mladistvého, takže místo 10 let sedí jenom 5 let. A Patrik má doživotní trauma. Pět let za znásilnění a pokus o vraždu, kdy ho málem ukopají k smrti? Vážně? To tomu chlapci měli vyrvat plíce, aby dostali výjimečný trest?

 

A dostáváme se k Aši

Útočníci jsou stejní idioti jako ti, co zapálili ruinu ve Vítkově. IQ bahna. O tom není zásadní pochyb. Tresty adekvátní vůči provinění bych viděl na 10-15 let bez možnosti předčasného propuštění. Problém je ten, že jim hrozí 20 let až výjimečný trest. Samozřejmě, že je to ihned, na rozdíl od Duchcova, rasistický útok, oba jsou členové jakési pseudonacistické organizace a to jim určitě ještě hodně přitíží. Výsledné scóre je nulový počet zraněných z těch 18, co tam byli. Matka a 4 děcka požadují odškodné 1,4 milionu! 1,4 milionu a bojím se, že je taky dostane. Pár z Duchova chtěl milion a dostali 120 tisíc. Vidíte ten rozdíl?

 

Jsme skutečně rasisti nebo to z nás dělají soudci? Troufám si tvrdit, že kdyby chtěl někdo ten barák zapálit, neudělá to tak debilně, jako to udělali ti dva debilové. Ale dostat dvacet let až výjimečný trest? Přijde mi to samé jako v případě Vítkova. Exemplární trest za každou cenu. Ano je to závažný čin, ale když za vraždu tady člověk dostane 8 let a za zabití autem, kdy jede zfetovaný a ožralý ani ne 5 let, tak je něco špatně. Soudci mají udělovat stejné tresty všem. Když někdo skáče po hlavě, tak má dostat minimálně nepodmíněný trest v takové délce, aby se zajistilo, že si to s nimi nepůjde vyřídit za půl roku znova, jako to udělal otec "obětí" z řad Romů, co zmlátil dva lidi, kteří ale byli zcela jiní, než on zamýšlel zmlátit. A dostal dvacet měsíců. Klidně ať dostanou i těch 20 let, když jsou to debilové. Ale pak se zamýšlím nad tím, že zrůda z Krupky či „skákači“ z Duchcova měli dostat poněkud vyšší tresty a né ty směšné nahrážky trestů, co skutečně dostali. A tohle milí soudci, toto dělá z nás rasisty. Ne to, že pár neonacistů chcete zavřít až do skonání světa, ale to, že neměříte všem stejně a tak, jak by si zasloužili. Kdybych já skákal Romovi po hlavě, tak nejenom, že mě zbytek Romů umlátí k smrti, ale ještě dostanu 10 let za rasisticky motivovaný pokus o vraždu.

Autor: Tomáš Veselý | pondělí 9.2.2015 13:26 | karma článku: 38,34 | přečteno: 1970x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Člověk v tísni poprvé sbírá peníze na Palestince. Hamásu nepůjdou, slibuje

29. dubna 2024  15:35

Největší a nejznámější česká humanitární organizace se odhlodala k bezprecedentnímu kroku. Poprvé...

Exprezident Klaus nepovažuje dvacet let Česka v EU za úspěšné období

29. dubna 2024  11:35,  aktualizováno  15:30

Exprezident Václav Klaus vystoupil silně kriticky ke dvacátému výročí vstupu České republiky do...

OBRAZEM: Dvě různá řešení příkladu s cukrovím. Řešte hlavolamy přijímaček

29. dubna 2024  15:28

Na vyhodnocení jednotné přijímací zkoušky budou uchazeči o střední školy a víceletá gymnázia čekat...

Lidé radši vystupovali dřív. Za jízdu v opilosti dostal autobusák podmínku

29. dubna 2024  15:20

Podmínkou potrestal Okresní soud v Lounech šoféra autobusu, který loni v červnu vezl silně opilý...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)