Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Islám. Sluníčkové náboženství plné lásky a tolerance

   Tak nám neděle opět klepe bačkorami a loučí se další týden oslavy míru ve světě v podání Islámu. Toto tolerantní a nádherné náboženství nám každý den ukazuje, jak skvělé a dokonalé je. Všude rozdává lásku, nejeden člověk by se pro něj rozthl. 

   Pár dní zpět jsem viděl další ukázku toho, že Islám a jeho vyznavači jsou lidí, kteří nejenom, že zatvrdli ve středověku, ale oni v něm i žijí. Můžete jim dát tunu dollarů za ropu, okázalé auta, postavit jim nádherná města. Ale většina z nich zůstane prostě tím pastevcem velbloudů jako ze středověku. Obrovský rozdíl je při návštěvě například SAE a SA. SAE ukazuje, že umírněný Islám může existovat. SA je čistý středověk. Poprava ženy za bílého dne není nic překvapivého. Žena tam má cenu asi tak půlku mrtvého velblouda. Policisté Vám zajisté pomohou s manželkou, když Vám nedá teplé jídlo na stůl a Vy jste po něm tak toužili.

   U SA ještě chviličku zůstaneme a ukážeme si, jak ten Islám skvěle funguje. Raíf Badawí by mohl vesele vyprávět. Kde jinde totiž můžete získat za větu: „Všichni jsme si rovni.“ trest v podobě 600 ran bičem a sedm let vězení. Takový naprosto normální, klasický, zcela idylický trest ve 21. století. Další oblíbenou lahůdkou zejména v Afganistánu  či Pákistánu je polévání kyselinou. Kamenování jim není cizí, dokonce i ten šašek Mohamed Abbas jej schvaluje včetně práva šária.

   Zemřelo 17 lidí. Muslimové drželi hubu. A ano, píšu muslimové, protože už mě nebaví neustále rozlišovat na islamisty a muslimy. Muslim je umírněný islamista a je jenom otázkou času než se stane „klasickým“ islamistou. Muslimové většinou odsoudili čin na oko, jak se říká, a vesele si oslavovali své hrdiny. Samozřejmě jakmile vyjde časopis s další karikaturou, tak se toho chopí a opět začíná klasická islámská pohádka. Podpal kostel, zabij nevěřícího, udělej nějakou tu klasiku, jak se říká. Prostě takové mírumilovné demonstrace, tak typické pro muslimský svět. Ruku v ruce, květinka v klopě, muži, ženy, všichni spolu zpívají a mají se rádi.

   Samozřejmostí je také systematické vyvražďování obyvatel. Boko Haram Vás jistě povypráví o tom, jak mírumilovně srovnala celé město se zemí. Ale jenom proto, že obyvatelé špatně pochopili ten mírumilovný Islám. Vraždy, znásilnění, únosy. To vše ukazuje světlou stránku hezkého Islámu.

   Je také důležité mírumilovně protestovat proti protestům. Jak jinak podpořit svou věc než zabitím lidí. Ideální je bomba, nože, pistole. Nejlépe se odpálit v davu neofašistů z Pegidy. Nácek vedle nácka, co si zasluhují smrt, protože nechápu tu sladkou mírumilovnost. Samozřejmostí je to, že policie nebude vyšetřovat to, kdo to plánoval či k tomu nabádal. To ne. Raději spolu s médii nám předhodí nějaký ten drobek z terorismu a následující den rozhovor s nějakým Šabatovic šaškem, který nás bude přesvědčovat o mírumilovnosti Islámu.

   Islám toho za týden stihl tolik krásného a vnesl mír a klid do našich duší. Pokojně demonstrující muslimové jsou ukázkou demokratických principů 21. století. Samozřejmostí jsou veřejné tresty jako setnutí hlavy ženě, kamenování, polití kyselinou či jiné spravedlivé tresty, které 100% patří do 21. století. Je až s podivem, proč lidé kolem Pegidy toto odmítají. Přeci naši slavní novináři včetně iDnes jasně ukazují, že ne všichni muslimové jsou zlí. Vlastně jich je málo zlých. Oni vlastně tím trpí, jak říká socák Hollande. Chudáci. Zase rasismus. Taky to názorně předvedli v Belgii, kdy nedovolili těm hodným pánům ponechat policejní uniformy, samopaly a granáty pro osobní potřebu. Hajzlové. Islám a jeho vyznavači mi každý den ukazují, co je to za středověké zvěrstvo. V jejich podání mi připadají i ty nejkrutější inkviziční praktiky jako čaj o páté. Neustále jim ustupujeme, multikulturní politicko-novinářská elita z nás dělá denně idioty a na všechno dohlíží Šabatovic idioti. Je opravdu smutné, že se mě novináři snaží přesvědčit, že zrovna oni mi tu hlavu neuřežou. Je to to samé jako posílání peněz do Afriky na boj proti hladomoru. Evropu uzavřít, Islám omezit, představitelé muslimů u nás, vyhostit včetně Větrovce. Za nimi poslat v konvoji pseudonovináře, Kocáby, Šabatky, Kumary a jiné legrace. Pseudohumanista jako pseudohumanista. Evropu to likviduje všechno stejně

   Pokud mě Islám hodlá přesvědčit o tom, že je to moderní náboženství, co má místo ve 21. století, tak chci aspoň týden nečíst o useknutých hlavách, zvěrstech ISIL, zabíjení v Sýrii, Nigérii či o hrozbě islámského teroru v Německu. Pokud by to týden vydrželi, možná bych začal o tom uvažovat. Ale toho se nebojím. Zítra to opět někde bouchne či někdo někomu uřeže hlavu.

Autor: Tomáš Veselý | neděle 18.1.2015 21:10 | karma článku: 34,09 | přečteno: 1386x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Soud začal řešit podvod století za 2,4 miliardy. Okradených jsou tisíce

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  10:57

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vedení TOP 09 se shodlo na nástupci Langšádlové, uvedl Havel. Sám jím nebude

29. dubna 2024  10:48

Nejužší vedení vládní TOP 09 se jednoznačně shoduje na kandidátovi na post ministra pro vědu, řekl...

Policie zasáhla proti agresivnímu mladíkovi. Zaklekli ho a bili, píše svědkyně

29. dubna 2024  10:39

Na sociálních sítích se šíří video ze zákroku policistů, kteří o víkendu v Českém Krumlově...

Jako prd do Stromovky, posmívá se Fico slovenské sbírce pro Ukrajinu

29. dubna 2024  10:08

Slovenský premiér Robert Fico označil úspěšnou sbírku na munici pro Ukrajinu, ve které Slováci už...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)