Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Dobrý den, taky platíte malé daně? Ne? Já taky ne

Tak už to vesele začíná. Socani začínají prožírat všechno, co se prožrat dá. Problém je ten, že po X letech modré debility, nám začíná taková ta oranžová debilita. Loni jsem státu na daních odevzdal sumičku na dražší dovolenou nějakému poslanci. Není to moc, to přiznávám. Problém je spíše pak ten, že jsem platil daně ze vzduchu (lázeňský poplatek) a daň z daně (silniční daň). Takže na to, že jsem student, tak jsem zaplatil 10 cm nové dálnice. 

 Zrušíme poplatky!

„Typický“ volič slyší na 30 Kč a podobné srandy. A kdo nás bude volit? No přece ti, kterým tento poplatek řekneme, že ho zrušíme. A zrušíme rovnou všechny poplatky. Za pobyt, za ambulanci. Všechno je na můj účet, všechno!  Nějak mi uniká to, že stát chce ušetřit, ale zavede pár nádherných věcí:

1. Zvedne platy pseudoúředníkům, politikům a jiným zmetkům. Samozřejmě, že jiní státní zaměstnanci nedostanou skoro nic viz. hasiči, učitelé atd..

2. Zrušíme poplatky. Jak hloupý 30 Kč za recept, tak 60 Kč za pobyt i 90 Kč za ambulanci. Co na tom, že peníze budou chybět. My je nějak seženeme.

3. Drahé státní zakázky. Dva miliony na nákup 40 tabletů. To je jedno z takových těch „skrytých“ řízení, která jsou pozastavena prozatím. A to je jenom špička ledovce.

 

Neustále řvou, jak se musíme uskromnit a jiné blabla kecy. Sobotka si z našich daní pořídí byt, Mládek pro změnu nazve podnikatele vyžírkami a celá poslanecká sněmovna pracuje tak tři hodiny týdně. Výsledkem jsou nehorázné a hloupé zákony jako fotovoltanika, kdy na chybu úředníků a poslanců doplácí obyvatelé ČR. Samozřejmě ne ti, co za to nesou zodpovědnost.

 

Zvedneme daně! Zpoplatníme Wi-Fi.

Český stát jsou stejná hovada jako je OSA. Každý měsíc platím ose výpalné jenom proto, že si to politici schválili. Platím za prázdné A4, za novou flašku, za scener, kopírku, jakékoliv médium. A český stát si bere vesele příklad. Nejprve zpráva, že nám zpoplatní veřejné wi-fi. Samozřejmě že za tím stojí silný lobbing O2 a toho hradního šaška, co ho vozí Kernel ve svém éroplánu. Není se čemu divit. Kvalita našich operátorů je oproti Evropě na úrovni antiky pomalu. Bohatě si stačí zajet do vedlejšího Polska i Slovenska a uvidíte divy. Ale to jsem odbočil. Stát, potažmo nejspíš šašek Mládek(Chovanec) dostali geniální nápad. Zpoplatnit takové ty veřejné frekvence za wi-fi. Tudíž restaurace, hotely, obchodní centra, všichni by nově platili další daně. Nejenom že musí odvádět výpalné sviním z OSY, to je státu málo. Chce to vyždímat až do posledního peny.

No a když to nevyjde a informace prosákne na veřejnost, která se bouří, tak to zkusíme jinak. Zdaníme ve větší míře firmy a podnikatele! Úžasný nápad. Sem taky užasl, když jsem si pročítal, co všechno bych musel zařídit a oběhnout, zaplatit, doplatit a přeplatit, když jsme si chtěli založit firmu. Ono se řekne, s.r.o to je za korunu, ale ten zbytek se tak nějak zamlží. Nejenom že buzerace státu ohledně podnikání v ČR je naprosto gigantická a naši pseudoúředníčci se v tom vyžívají, ale má se platit ještě větší daně? No myslím, že velké firmy přesunou své sídla někam jako Monako a spol. a malé a střední firmy prostě zkrachují, omezí výrobu atd. Může mi Mládek, Chovanec a spol. vysvětlit, co tím chtějí docílit?

 

to vím. Vytvářejí si nové voliče. Nevzdělanou, nezaměstnanou masu lidí. Je to jako ve Francii a socanská politika dovozu muslimů voličů do země. Tady se to naštěstí neděje. Tady se to děje jenom systematickou likvidací postkomunistické ČR. Myslím, že nestačilo 40 let zmaru, utrpení a utlačování. Ne, nestačilo. Ty samé hovada, co v 89 rychle překabátily, tak se vrhly do podnikání pod správou státu. Ať už je to OSA jako mafie, ČTÚ jako zkorumpovaná organizace či samotná vláda, co se skládá z polointeligentních opiček, které utekly z nějaké pokusné laboratoře. Tato vláda ještě ukáže, jak vymačkat voliče do poslední koruny. Přeci jenom ty jejich slibotechny jako porodné na 2. dítě, zrušené poplatky, štědrý sociální systém pro Indiány, něco stojí….

Autor: Tomáš Veselý | sobota 17.1.2015 17:52 | karma článku: 33,63 | přečteno: 1574x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Neodstoupím, řekl Sánchez po kauze manželky. Zlepšeme politickou kulturu, vyzval

29. dubna 2024  12:41

Španělský premiér Pedro Sánchez oznámil, že demisi nepodá. Zvažoval ji s ohledem na kauzu, v níž je...

Za výbuchy ve Vrběticích stojí Rusko. NCOZ kvůli nespolupráci kauzu odložila

29. dubna 2024  11:12,  aktualizováno  12:31

Kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) odložili případ výbuchů skladů...

Ministr Rakušan vystoupí na tiskové konferenci. Promluví mimo jiné o migraci

29. dubna 2024  12:20

Přímý přenos Ministr vnitra Vít Rakušan promluví na pondělní tiskové konferenci o aktuálních tématech. Vyjádřit...

Většina práv jako u manželů a přiosvojení dětí. Pavel podepsal zákon o svazcích LGBT+

29. dubna 2024  12:07

Stejnopohlavní páry budou moci od příštího roku uzavírat partnerství s většinou práv, jaká mají v...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)