Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Rasistický útok v Ostravě. Zlá a ošklivá ochranka!

Tak česká, rasistická společnost opět vystrčila své růžky! Jaké odpornosti se dopustili naši bílí soukmenovci na naši státem chráněné menšině. Takový odporný rasisticý čin. Nejprve si dovolí vyhodit tmavšího spoluobčana spolu s "kolegou bělochem" z herny, aby pak následně vyvolali klasickou cikánskou férovku. Jsou to odporní rasisti.

Brý den, 15. 1. dávky přišly, automaty se napapají

Je zvláštní, že nejvíce jsou herny narvané okolo 15. ledna. Já se jim nedivím. Sice je to nemorální přijímat „naše“ peníze do chřtánu automatů ze sociálních dávek, ale zákon, který by to omezil, tak ten neexistuje. Včera jsem projížděl Marijánkama (pozn. Mariánské hory v Ostravě) a počet našich spoluobčanů kolem heren, barů a jiných podivných klubů se zvýšil téměř o 500%. Jelikož jsem musel jet kolem úřadu práce, tak pohled byl více jak zarážející. Počet taxíků byl větší jak na ruzyňském letišti a Mercedes s BMW tam měli nejspíš autogramiádu. Opravdu by mě zajímalo, jak někdo může dostat dávku, když přijedete v autě, kdy cena přesahuje průměrný plat uklízečky za celý rok? Celý sociální problém tím jenom eskaluje. Chtěl jsem ty krásné autíčka a jejich osádky natočit, ale pak jsem si řekl, že se určitě najde nějaký Šabatovic zmetek, co by mě zažaloval a za nezákonné natáčení.

 

Nás je 20! Tobě je 40? Tak nás taky bude 40

Ve zmíněné herně se opět udála klasická útočná formace romské komunity. Neidentifikovatelný počet osob tmavší pleti vtrhlo v útočné formaci VLNA do herny a jalo se mlátit hlava nehlava. Přišlo mi to jako film u 300: Bitva u Thermopyl. Zbraně také byly podobné. Sekery, nože, tyče. Už chyběly jenom bitevní sloni, štíty a nějaké ty exotické tanečnice na pozadí a máme tady zase starověk. Která normální sorta lidí si chodí vyřizovat účty se sekerou v ruce? Jako chápu, bonusový level v Doomu, ale tam je klasická motorovka a navíc démoni. Nebo si snad naši tmavší spoluobčané spletli realitu s hrou? Nemyslím. Podle mě neznají ani zmíněnou hru.  Prostě si vzali své obvyklé dorozumívací náčiní a šli si vyřídit účty s rasisty.

 

Policie? To není Natálka

Když nám hořel barák v Opavě, tak se rozeběhla snad největší policejní akce v našem kraji. Desítky policistů hledali žháře. Dopadli, exemplárně potrestali. Chudák Patrik, doteď se sexuální útočník musí smát debilitě našeho soudnictví. A co tady? Nasadila policie vrtulník, zátarasy na silnici, kontroly na silnici, kontrola podezřelých osob? Ne, přece se až tolik nestalo. Nikdo nehořel, nikdo nebyl zabit. Všechno oukej. Všechno v pořádku. Lidi, neblbněte a nerozdmýchávejte rasistickou nenávist. Ale ne počkat, začneme vyšetřovat ochranku pro rasistický útok. Ideální. Nejspíš plešatí, korby, určitě nějaké to nacistické číslo znaj. Třeba 88. Jdeme na to! Nemáme chytat ty, co to švihli ihned při náznaku příjezdu policie? Ne, neblbněte, oni byli na přátelském pokecu.

 

Idnes se opět ukázalo

A korunu samozřejmě nasadilo iDnes. Nadpis aspoň třikrát změnen. Hned první informoval o Romech. O Romech se psalo i v článku. Zasáhla multikulturní ruka sociálního oddělení iDnes a celý článek se vesele přepsal. V nadpisu už nefigurovali Romové, ale ozbrojení muži, v článku slovo Romové téměř vymizelo. A já se ptám proč? Když Vietnamec prodává drogy, je to Vietnamec, když Rus zabije Rusku, tak je to Rus. Když Japonec políbí mrtvolu, tak je to Japonec. Ale když Rom spáchá trestný čin, tak je to muž. Skvělé iDnes, tleskám.

 

Tak to vidíte. Takto se tu občas žije. Taková antika, to bylo skvělé období. Athény, Sparta, Minojská kultura, Mykény. Všechno skvělé civilizace. A občas se nám to sem vrátí v podobě útočných formací VLNA, SMRT, ZBRKLÝ ÚTOK. Ideální s pokřikem: „Bílé kurvy, svině, zabiju ti rodinu atd.“ Do starořečtiny Vám to asi nepřeložím, ale snad si to každý dokáže vybavit. Je opravdu smutné, že policie má svázané ruce díky pseudohumanistickým zrádcům Kumarovic typu, kteří neustále používají otravné slůvko rasismus. Na jednu stranu je chápu, protože nechtěl bych být mimo službu či se sníženým platem. O impotentní inspekci ani nemluvit, to musí být peklo. Na tu druhou stranu mě neskutečně štve, že tak nebezpečná skupina lidí jako byli ti v herně, nemá v patách aspoň třetinu policistů v Ostravě. Podle mě moc Mercedesů a takových autíček s posádkou tmavší pleti v Ostravě nebude. Snad se nedožiji chvíle, kdy do restaurace vtrhne podobná sorta lidí a skončí to Halloweenským masakrem.

 

Autor: Tomáš Veselý | pátek 16.1.2015 11:25 | karma článku: 43,38 | přečteno: 4895x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Kvůli letním teplotám a silnému větru hrozí požáry. Ochladí se koncem týdne

29. dubna 2024  6:33,  aktualizováno  11:35

Přímý přenos V neděli meteorologové zaznamenali letní den, teplota ve středočeské Tuhani vystoupala k 25,5...

Klaus vystoupí ke dvacátému výročí do EU a vydá se opět i na Blaník

29. dubna 2024  11:35

Exprezident Václav Klaus vystoupí při příležitosti dvacátého výročí vstupu České republiky do...

Ukrajinci zavraždění v bavorském nákupním centru byli vojáci na léčení

29. dubna 2024  11:33

Dva Ukrajinci, kteří zemřeli v sobotu po útoku nožem v nákupním centru v Bavorsku, byli členy...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  11:28

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)