Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

100 miliónů a syrské uprchlíky k tomu....

Takže je to definitivní. Začínáme si sem vozit uprchlíky a ještě sponzorujeme "válku", kterou jsme nezačali. Viděl jsem fotky nádherného Damašku a následně pak fotky, jak si to tam rozdávají fanatičtí muslimové proti sobě s pomocí USA a EU. Válčí nejenom proti režimu, ale zároveň vesele vyvražďují vlastní lidi a zabíjejí se mezi sebou. Prostě typický muslimský konflikt někde ze středověku tzv. herní mód Všichni na všechny.

100 miliónů. Vaše dítě potřebuje vozík? Smůla

Strašně mě dojímá, jak se ČR musí snažit starat o uprchlíky postižené válkou. O to humornější, že okolní bohaté muslimské státy na to naprosto kašlou. Držíme se opět hesla: "Evropo, postarej se!" USA se vesele směje za oceánem, šášula v bílém domě nenese žádnou odpovědnost. A já se ptám proč. Nemá český stát dostatek vlastních problémů? Odebírání invalidních důchodů těm, kteří evidentně naprosto nemohou nic dělat a ponechání našim spoluobčanům, to je jenom špičkou ledovce v problémech ČR. Neodmítám pomoc, ale všechno má své meze. Jakmile stát nedokáže řešit problémy svých občanů, korupce všude, kde se člověk projde. A je jedno, jestli se jedná o chodník nebo cyklostezsku (např. 1 km cyklostezsky v Ostravě vyšel na 300 000 Kč, ta samá v Praze už 1,2 milionu). Pokud vím nejsme tak bohatí, abychom mohli platit jiným jejich problémy, když si neumíme zaplatit ty svoje. Své daně dávám na "krmení" našich spoluobčanů a ještě to mám dávat někam, kde USA, Rusko a Čína rozpoutali mocenský boj? Ne, děkuji.

Podmínky přijetí

Proti přijetí zraněných dětí nemám žádné námitky. Ale je to pár zásadních ale! Musíme si jasně stanovit podmínku pro přijetí. 

1. Přednost mají křesťané, židé a ateisti. Následně se pak do počtu mohou doplnit muslimové. Evropa má křesťansko-židovský základ, je proto správné sem přijmout někoho, kdo bude mít lepší adaptaci ve společnosti. O muslimy se mohou postarat bohaté ropné země. To by ale musely chtít.

2. Nesmí podporovat jednotky proti současnému prezidentovi Bašár al-Asadovi. On je sice zlo, ale stokrát menší než Al-kajda a spousta jiných náboženských skupin, které vedou občanskou válku právě na území Sýrie. O to smutnější je to, že americko-ruské zbraně pak končí v rukách členů ISIL.

3. Rodiče a sourozenci nesmí mít trestní záznam. Je to sice problematické, ale myslím si, že záznam o závažném činu se dohledá vždycky. Krádež a jiné drobné delikty by sice zmenšily šance na přijetí, ale neměly by vyřadit rodinu ze seznamu.

4. Rodiče se vzděláním mají přednost.

5. Ideální je rodina s 2, maximálně 3 dětmi.

Klidně si mi nadávejte jak chcete. Ale poslední dny mi ukazují, že sluníčkoví tupci jsou čím dál ohroženější druh. ČR musí nastavit striktní a přísná pravidla pro někoho, koho máme přijmout. A argument, co je to 70 lidí. Romů bylo po 2. světové u nás 500 a všichní ví, kolik jich je dnes. Tudíž argument o počtu u skupin s vysokou porodností, že je jich málo, to fakt neberu. Je důležité, aby ČR vytvořila nějaký návod, jak přijmout ty, kteří nemohou za mocenské hry pseudohumanistů a jejich slavné Arabské jaro. Je smutné vidět zničenou tak nádherou zem jakou je Sýrie. Ale ti, co by měli nejvíce platit, ti na to naprosto kašlou. Kolik USA přijme uprchlíků? 24krát více než ČR v poměru počet obyvatel? Pošle také 2,4 miliardy na pomoc? Nebo zase jenom pošle zbraně, aby se ti salámovci mohli lépe vyzbrojit a zničit konečně Asada? Není mi lhostejný cizí život, ale pokud si mám vybrat svého souseda, stejně jako si vybírám prátelé, tak chci slušného a takového, který bude mít blíž ke mě než ke středověku.

 

 

 

Autor: Tomáš Veselý | středa 14.1.2015 20:18 | karma článku: 35,73 | přečteno: 1598x
  • Další články autora

Tomáš Veselý

Ombudsmanka testovala hranou provokací realitní kanceláře, Romka podala žalobu za újmu

Opět se ukazuje, že v našem banánovém státu je všechno možné. Naivně jsem si říkal, že pan ombudsman Motejl byl skutečně poslední slušný a respektovaný ombudsman. Nyní tam vládne feministická *něco*, co si plete pojmy jako povinnost, právo, rasismus, diskriminace atd. Chce se mi zvracet pokaždé, když tahle troska otevře hubu.

23.3.2015 v 15:03 | Karma: 28,10 | Přečteno: 786x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Vzdělání Romů? Neřešitelný problém, který mají řešit oni! Ne EU!

Takže se jede zase nanovo. Naše silně rasistická společnost, která zakořenila svou nenávist už někdy v 15. /16. století naprosto bezdůvodně vůči romskému (v té době a všude jinde na světě cikánskému) obyvatelstvu. Pomluvou docílili toho, že společnost se na ně dívala skrz prsty. Nebyli to zločinci, kejklíři a tuláci. To jsou hnusné a rasistické legendy, které očernili v očích nás, rasistů, Romy. Takže máme 21. století a Evropská komise nás opět začala šikanovat. Tentokrát nebo zase znova se jedná o vzdělání...

12.3.2015 v 23:14 | Karma: 38,85 | Přečteno: 1532x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

„Dobrý den.“ „Gadžo, uhni more, mám přednost!“

Naše společnost degeneruje. Neustále se nám předhazuje, jak jsem rasistická země. Nyní se ukázalo, že je to naprostá pravda. Přesně obráceně. Stát, potažmo zdegenerovaní poslanci a EU, začala ve velkém šikanovat majoritní část občanů a neustále dokazuje, že Šabatová a spol. mají přinejlepším shnít ve vězení za vlastizradu.

9.3.2015 v 12:30 | Karma: 39,90 | Přečteno: 2907x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Jmenuji se Erik a jsem pěstovaný trol idnes

Kdysi dávno zuřily války na iDnes. Nemilosrdné pobíjení desítek či stovek postav diskuzí dávalo najevo, že Vaše jméno může být nahrazeno. Pán diskuzí si povolával jednu duši za druhou, aby je smetl do jámy pekelné a nemohli jste tak získat aspoň dva plakáty s Helenkou. Vrchní kněží iDnes ale přišli se spásou! Jméno jest na občanku jenom hodno! A započalo zlaté období diskuzí, které vymýtilo všechny diskuzní troly!

8.3.2015 v 21:56 | Karma: 29,32 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Politika

Tomáš Veselý

Šikanovali mě. Kde koupím kudlu na podřezání?

Ve středověku byla nejhorší práce být čistič odpadu. Tedy aspoň podle mě. Společnost se pak štítila zaměstnání kat/popravčí. Nejvíce pohrdali asi výběrčím daní. A v současné době? Člověk, co kope a čistí kanály? Ne. Člověk, co popravuje? Ne. Berňák? Nemyslím si. Nic takového. Největší trosky se vžily do role tzv. ochránců práv. Nejsou to ani významné osoby, to ne. Jsou to nuly, co nemohly nic vystudovat, takže maximálně Sociální začleňování po 145 letech studia a uplacení celé komise. A proč si to myslím? To víte, John, ten chudák, co ho šikanovala rozvědka a za nic nemůže.

2.3.2015 v 22:52 | Karma: 31,73 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Exprezident Klaus nepovažuje dvacet let Česka v EU za úspěšné období

29. dubna 2024  11:35,  aktualizováno  15:30

Exprezident Václav Klaus vystoupil silně kriticky ke dvacátému výročí vstupu České republiky do...

OBRAZEM: Dvě různá řešení příkladu s cukrovím. Řešte hlavolamy přijímaček

29. dubna 2024  15:28

Na vyhodnocení jednotné přijímací zkoušky budou uchazeči o střední školy a víceletá gymnázia čekat...

Přijel německý prezident Steinmeier. Setkal se s Pavlem, uctí oběti střelby

29. dubna 2024  6:03,  aktualizováno  15:18

Německý prezident Frank-Walter Steinmeier zahájil dvoudenní návštěvu Prahy. Na Pražském hradě ho...

Čarodějnice bez ohňů? V části Česka vydali zákaz, hrozí požáry

29. dubna 2024  15:14

Ve Středočeském kraji se od úterý nesmí zapalovat oheň, a to ani na zahradách v blízkosti lesa nebo...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)